Rose Bowl 2009

Foton och resultat saknas tyvärr

Tävlingen alla damer väntar på och alla anmäler sig till och det blir 101 deltagare en torsdag när Alan bjuder på champagne, mat och jordgubbar och ett fantastiskt prisbord och lotteri! Rose Bowl vinner den med dagens
högsta poäng oavsett klass.

Ann-Christine Samuelsson vann på 42 poäng och hon spelar i A-klass. Den vackra silverskålen med rosorna i får hon behålla 1 år till nästa Rose Bowl!

Tidningen Frotté (som senare blev Succé) hade en reporter på plats som gjorde både intervju och fotograferade. Frotté kommer att göra ett reportage i tidningen om tävlingen. Tidningens reporter intervjuade undertecknad (Gunnel Thunström).

Det blev överfullt i klubbhuset. Alla korridorer och gångar fylldes. Matchspelande herrar som kom in mitt i middagen fick hysas in i ”juniorrummet”.

Webb och foto: Gunnel Thunström

foton saknas tyvärr här i artikeln.

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.