DamerDamgolfenKlubbtävlingarvandringspris

Den kompletta tävlingen 2012 – Damer

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

2012-07-26 – Den Kompletta tävlingen

Den KOMPLETTA tävlingen spelades i år för femte gången. Sponsor är Margaretha Olofsson, som arrangerar tävlingen och sedan bjuder in till en hejdundrande fest i sitt hus på golfbanans 10e hål på Västra. 54 damer spelade en shotgun pb kl 13 och festade sedan från 18.30 natten lång. Tack för ett fantastiskt fint arrangemang och generöst prisbord inkl vandringspris och statyn ”Årets kämpe”. Många sånger framfördes av deltagarna. Vilken sångglädje och imponerande textkunskap!
————-
Foton på facebook (om bildalbumet nedan krånglar)
————-
Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format.
Foto: Gunnel Thunström

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb