DamerDamgolfenKlubbtävlingarvandringspris

Den kompletta tävlingen 2012 – Damer

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

2012-07-26 – Den Kompletta tävlingen

Den KOMPLETTA tävlingen spelades i år för femte gången. Sponsor är Margaretha Olofsson, som arrangerar tävlingen och sedan bjuder in till en hejdundrande fest i sitt hus på golfbanans 10e hål på Västra. 54 damer spelade en shotgun pb kl 13 och festade sedan från 18.30 natten lång. Tack för ett fantastiskt fint arrangemang och generöst prisbord inkl vandringspris och statyn ”Årets kämpe”. Många sånger framfördes av deltagarna. Vilken sångglädje och imponerande textkunskap!
————-
Foton på facebook (om bildalbumet nedan krånglar)
————-
Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format.
Foto: Gunnel Thunström