DamerDamgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingar

Damernas avslutning 6+6+6 – 2012

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

2012 – Damavslutning 6+6+6 – 20 sep

Damernas avslutning lockade 22 lag = 44 damer som spelade tävlingsformen 6+6+6 – Bästboll, Foursome och Greensome.

Tävlingen arrangerades av Birgitta Eriksson från styrelsen och Gunnel Thunström från medlemskommittén, som tog över damverksamheten i och med att Damkommittén avgick 28 juni.

 

Pernilla Eriksson och Sara Wängstre spelade i par idag. De uppmärksammades för högsta sänkning av handicap i år. De började båda denna säsong men Sara spelade som junior och började om i år. Pernilla hade aldrig hållit i en klubba förrän hon gick grönt kort-kurs i våras. De har nu hcp 27 resp 22. Grattis! De bildade också lag i dagens tävling.

Order of Merit - Annette Nilsson vann smycket från TeBoon

Order of Merit – Annette Nilsson vann smycket från TeBoon

Annette Nilsson vann årets Order of Merit med de 3 bästa resultaten av fem tävlingar. Silversmycket hade skänkts av TeBoon som idag representerades av Ote Danneker.

Tack
Tack till alla som deltog i tävlingen och ett mycket stort tack till alla sponsorer till prisbord och lotteri, som också är medlemmar hos oss.

Resultat_Damavslutning 6+6+6_2012

Sponsorer – Gilla gärna dem, som har facebooksidor!

Foton på facebook (samma som i album nedan om den länken krånglar)

 

Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format. Foto Gunnel Thuntröm

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb