DamerDamgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingar

Damernas avslutning 6+6+6 – 2012

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

2012 – Damavslutning 6+6+6 – 20 sep

Damernas avslutning lockade 22 lag = 44 damer som spelade tävlingsformen 6+6+6 – Bästboll, Foursome och Greensome.

Tävlingen arrangerades av Birgitta Eriksson från styrelsen och Gunnel Thunström från medlemskommittén, som tog över damverksamheten i och med att Damkommittén avgick 28 juni.

Pernilla Eriksson och Sara Wängstre spelade i par idag. De uppmärksammades för högsta sänkning av handicap i år. De började båda denna säsong men Sara spelade som junior och började om i år. Pernilla hade aldrig hållit i en klubba förrän hon gick grönt kort-kurs i våras. De har nu hcp 27 resp 22. Grattis! De bildade också lag i dagens tävling.

Order of Merit - Annette Nilsson vann smycket från TeBoon

Order of Merit – Annette Nilsson vann smycket från TeBoon

Annette Nilsson vann årets Order of Merit med de 3 bästa resultaten av fem tävlingar. Silversmycket hade skänkts av TeBoon som idag representerades av Ote Danneker.

Tack
Tack till alla som deltog i tävlingen och ett mycket stort tack till alla sponsorer till prisbord och lotteri, som också är medlemmar hos oss.

Resultat_Damavslutning 6+6+6_2012

Sponsorer – Gilla gärna dem, som har facebooksidor!

Foton på facebook (samma som i album nedan om den länken krånglar)

Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format. Foto Gunnel Thuntröm