Klubbnyheter

Business Partner – Träff i Golfhallen

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

13-02-04 Business Partner träff i Golfhallen

Uppdaterat för mer än ett år sedan
Klubbchef Gary Cosford informerade om nyheter på klubben för de Business Partners som deltog. Gunnel Thunström berättade om en nysatsning på facebook. Utöver information fick alla slå och få lite tips om sin sving. Pro/kiropraktor Henric Singemo var också på plats med sin kiropraktorbänk. Murres restaurang på golfklubben hade levererat goda wraps och muffins. Fotograf Tomas Kihlmanwww.facebook.com/FotografTomasKihlman

Tryck på fotona så visas de med text och i större format.

 

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb