Business PartnerKlubbnyheter

Business Partner träff

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

13-03-18 – Business Partnerträff på Hotell Kompaniet

Årets andra träff för klubbens Business Partners var mycket välbesökt och handlade om att alla partners ska ges tillfälle att lära känna varandra och därmed också kunna göra affärer. Kvällen inleddes med kaffe och smörgås och därefter började presentationerna med att CRM-Portalen presenterade vad de erbjuder. Klubben använder CRM för bl a nyhetsbrev till medlemmarna. Efter paus med kaffe och tårta följde fler presentation. Som avslutning presenterade Mediehuset SN sitt nya koncept och inbjöd till ett visitkortslotteri. Grattis till Krister Karlsson på Puustelli som vann en mediakampanj genom att veta att SN funnits i 120 år.
Kvällens fotograf var Tomas Kihlman, som presenterade sin verksamhet och att han numer är verksam också i Nyköping/Oxelösund med mobil studio – www.facebook.com/FotografTomasKihlman
Tryck på fotona så visas de med text och i större format. Fotat på Clarion Collection Hotel Kompaniet