BananKlubbnyheter

Invigning av nya rangen

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

2013-05-11 – Invigning av nya rangen

En fantastisk kväll på Nyköpings GKs driving range invigning. Solen stod högt och sommarvärmen kom äntligen fram för att skapa en härlig stämning bland ca 500 besökare. Holger Namér (klubbens ordförande) och Göran Ekblom från Kila Möbler (Rangeplus partner) klippte bandet för att inviga nya rangen. Flera roligare aktiviteter genomfördes på kvällen med priser från Söderbergs Personbilar, Handelsbanken, Danske Bank och Sörmlands Sparbank.

Under kvällen höll Mats Hallberg en slå-rakt-tävling i matchspelsformat. 64 deltagare ställde upp och segrare blev Jens Fransson från Handelsbanken som besegrade Per Sundström i finalen. Rolf Åkvist & Christine Edenborg  från styrelsen var domare i ”slå på 60 m green tävlingen”. Ingen segrare i tävlingen – ”slå ned den röda hinken” – som står kvar på rangen.

Grillmästaren för kvällen var Magnus Koinberg (greenkeeper) som genom ICA Kvantum Oxelösund bjöd på korv, dryck och kaffe. En härlig kväll som många tyckte var kul och bör upprepas flera gånger under säsong – det var faktiskt kul att ha lite musik och tävlingar på rangen för både medlemmar och gäster!

Gary Cosford
Klubbchef

Tryck på fotona så visas de i större format.