OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

2013-08-01 – Den kompletta tävlingen

En av årets höjdpunkter när det handlar om damtävling. Margaretha Olofsson bjöd återigen in till sin tävling ”Den kompletta” och ett 60-tal damer deltog. Shotgun kl 13 i strålande sol. Fest på kvällen från ca kl 18 i hennes trädgård mellan hål 10 och 11 på västra banan. Här finns ett stort billcollage med över 100 foton. Tack för strålande arrangemang med mycket god mat, frågequiss och en fanstastisk prisutdelning med massor av priser och vandringspriser till ”Bästa dam” Helen Boman och ”Årets kämpe”.  A-klassen hade höjts för att det skulle bli ungefär lika stora klasser. Hjärtligt tack till Margaretha med döttrar som arrangerade så trevligt!

Vandringspriser - Bästa poäng och Årets Kämpe

Vandringspriser – Bästa poäng och Årets Kämpe

Fotoalbum på facebook (om bildalbumet på länken nedan krånglar)

Tryck på fotona så visas de i större format.

Foto: Gunnel Thunström

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb