DamerDamgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingarvandringspris

Damernas Gästabud 2013 – Till Minne av Ulla Bergström

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

2013-07-07 – Gästabudet Damer – Vinnare och prisutdelning

Anna Lundin tog sin andra inteckning i vandringspriset som familjen Bergström instiftade 2012 när tävlingen för första gången spelades ”Till minne av Ulla Bergström”. Vandringspriset stannar på klubben. Som minne fick hon ett silversmycke. Prisbordet gick mycket i skönhetens tecken. Grattis alla vinnare.

Tack alla sponsorer som presenteras här via evenemang på facebook.

Foton på facebook (samma som i bildalbumet nedan om den länken krånglar)

Tryck på fotona så visas de i större format. Foto Gunnel Thunström.

Närmast hål vann följande:

  • Hål 1 Monica Flygar, Trosa, 5,72
  • Hål 4 Lena Stengaard, 32,11!!
  • Hål 7 Kerstin Åkvist, 2,33.
  • Hål 13 Ann-Christine Samuelsson 2.07.

2013-07-07- Gästabudet Damer – bildalbum från banan. Fotograf Tomas Kihlman.

11 klubbar var representerade på vår nationella damdag. Färre än tidigare år. Att tävlingen av ”misstag” hade flyttats en vecka gjorde att många inte kunde delta. Tävlingen spelades för 34 året och andra året som minnestävling.

Foton på facebook

Tryck på fotona så visas de i större format.

Tack till fotograf Tomas Kihlman

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb