DamerDamgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingar

Damernas upptakt – Scramble – Tack till sponsorn

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
_C8A8240 Vinnare1 MiaHerwin
Anne Åkerlund och Anna Lundin visar här upp de fina tröjor som de vann som förstapris.
Mia Herwin ” Det Lilla Huset på Stenbro” var dagens sponsor. Här är hon på väg hem från tävlingen.
Vi gratulerar vinnarna Anne Åkerlund och Anna Lundin. De blev bara två i sin boll av 3-kvinnoscrambletävlingen, som var damernas upptaktstävling. De vann på fina 64,5 slag med SHCP 8,5, som var dagens lägsta. 25 lag var anmälda och 72 spelare trotsade kylan och det ihållande regnvädret.
Vi tackar tävlingens sponsor Mia Herwin från ”Det Lilla Huset på Stenbro”. Hon hade dukat upp ett riktigt fins prisbord. Alla deltagare fick också ett presentkort med ett erbjudande att få 20% rabatt på ett plagg. Presentkortet gäller t o m 18 maj på båda försäljningsställena.

Resultatlista. Resultat finns också på golf.se och på hemsidan under klubbtävlingar.

DetLillaHusetMia Herwin var också sponsor vid damernas upptaktsträff på Tingshuset i Nyköping 24 april.

Vid damkommitténs upptakt på Nyköpings GK på Tingshuset i Nyköping bjöds deltagarna på en modevisning från ”Det Lilla Huset på Stenbro” som ägs av Mia Herwin. Läs mer på hemsidan om att hon också har herr- och barnkläder, skor, heminredning m m – www.detlillahusetpastenbro.se.
Hellmanska gården har också en hel avdelning med kläder från ”Det Lilla Huset på Stenbro” och det är inte samma sortiment på båda ställena. Det var klubbens damer som var mannekänger vid upptakten.
Utöver kläder från ”Det Lilla Huset på Stenbro” visades också golfmode från Quality Golf Outlet – Alan Harris.
Foton från mannekänguppvisningen vid damernas upptaktsträff på Tinghuset
Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format.