DamserienKlubbnyheter

OAuthException: (#200) Missing Permissions

2014-05-11 – Matchrapport Damserien omgång 2, Nyköpings GK – Vingåkers GK

_C8A8197Ann_Anneli_Lotta_Annki1

Laget som mötte Vingåkers GK – Ann Granqvist, Annelie Axelsson, Lotta Hellstadius och Anki Lundqvist. Lagledare Lena Strand i vitt.

Idag mötte vi Vingåker som vi förlorade inledningsmatchen mot borta förra året. Alltså dags för revansch även denna match. Nyköpings lag bestod idag av Ann Granqvist, Anki Lundqvist, Annelie Axelsson och Lotta (Ann-Charlotte) Hellstadius. Som den uppmärksamme ser ett riktigt A-lag. Matchen spelades 18 hål i regn. Dock var en klar ljuspunkt det HIO som Vingåkers Kristina Eklöf gjorde på östra banans hål 3. Stort grattis! Det blev tyvärr ingen revansch, förlust med 2-6. Vi får glädjas åt Lottas vinst med 8-6! Vi lägger oss i hårdträning inför nästa match mot Åda.

Nu har jag skickat ut spelordningen för matcherna fram till juni månad. Är du intresserad av att spela efter sommaruppehållet, hör av dig. Det finns alltid rum för fler.

Lena Strand
lena.strand@tyfonmail.se