Damgolfen

I kylslaget väder och kraftig blåst spelade 34 damer slaggolf i damernas onsdagstävling den 28 maj. Stundtals friskade det i både i med – och motvind men humöret verkade vara på topp. Dessutom hade vi 2 pionjärer som gick ut kl. 17.00 på den lottade starten för 9 hål. Bra gjort Carina Eliasson  Carlsson och Gun-Britt Gustavsson och vi i DK hoppas förstås att fler följer deras exempel.

Väl mött till en poängbogey onsdagen den 4 juni. Lottad start 13.30 för 18 hål och lottad start för 9 hål kl. 17.00.  Under dagen finns möjlighet till fri starttid. Vi blir väl 40 spelande damer då, eller hur?

Ann-Christine Samuelsson, Ordf DK – Text och foto

Yvette och Barbro

Härligt med kaffe och värme i kiosken – Yvette  Alkelind och Barbro Abrahamnsson

Damer

Klädsel för dagen var allt från kjol till toppluva

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb