Nyhetsbrev 30 maj

Här kommer lite aktuellt från oss på Nyköpings GK!

Business Partner Golfen fredag 23 maj
Ett stor tack till alla våra partners som var med på tävlingen! Vi gratulerar Borox International, se bild Christoffer Svanborg och Jesper Dagander, som vann Business partner tävlingen eftersom vårt eget ”elitlag” lyckades att få nosen över mållinjen. Läs mer.

Golfresan lördag 24 maj
En härlig dag på klubben för många medlemmar och gäster! Vi tackar våra partners och gratulerar våra segrare. Läs mer.

EGA Exakt tävlingshandicap
Som många redan vet gäller det att ha EGA Exakt tävlingshandicap från 1/6 om man ska komma med på prisplatserna i våra klubbtävlingar framöver. Ni kan se själva om ni har detta eller ej genom att logga in på min golf på golf.se.

Kommande tävlingar:
Fre 6 juni (nationaldagen) Flaggtävling av Fastighetbyrå – läs mer

Sön 8 juni Sörmlandsutbyte av Puustelli Kökläs mer

Lör 21 juni Midsommardansen av Pirat Reklam
Sön 29 juni Golf Digest Morocko Trophy
Läs mer om dessa tävlingar och gör din anmälan via tävlingskalendern

Fritt spel på Kiladalens GK – lördag 31/5
På lördag har vi start på både Östra & Västra banan pga Söderbergs Gästabudstävling. Vi erbjuder våra medlemmar fritt spel hos Kiladalens GK på lördag. Passa på att spela nya slingan för 2014. Bokning via receptionen eller golf.se.

Vi behöver funktionärer till Skandia Tour Riks 14-15 juni!
Med glädje är vi värd till en av landets stora ungdomstävlingar i juni. Vi behöver flera funktionärer som ska rapporterar resultat från banan, starters, forecaddies mm. Tacksam om du kan anmäla ditt intresse till Christer Isaksson via e-post: isaksson.oxd@telia.com

Hur lagar du ett nedslagsmärke och torv på rätt sätt?
Det verkar inte så alla ha koll på detta eftersom vi har ett problem med många nedslagsmärken på green!

Nu har ni chans att se en video där Magnus vår Head Greenkeeper visar hur man göra. Vi kommer framöver att göra flera korta film inslag kring banvård, golfvett och speltempo allt för att öka trivsel på våra banor. Se filmen

Betalning av årsavgifter
Inom kort kommer vi att ta bort medlemmar som ännu har inte betalt gällande årsavgifter för 2014. Under kommande veckorna utökar vi medlems/greenfee kontroller på våra banor på frekventa och icke frekventa speltider. Vi kommer att ha med oss ut på banan GIT systemet – där ser vi om medlemmar har ett aktuellt medlemskap eller ej.

Trevlig helg!
Klubbchef Gary Cosford

Fotograf Tomas Kihlman

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb