DamserienKlubbnyheter

Damserien Åda – Nyköping

Damernas seriespel – Sörmlandsserien

Matchrapport Åda G&CC – Nyköping GK – Damserien 25 maj

Till slut fick vi ihop lag då många ville fira mor denna dag! Tyvärr fick vi inte fira något mer än det, efter att alla fyra matcherna var spelade! Dock lite mer spännande den här gången, alltså lite jämnare matcher. Vi vann en match, spelade en oavgjord och förlorade två, dock ej så stort den här gången. Jag spelade min bästa runda i år (dock under mitt hcp) men jag stod inte emot längre än till hål 17. Jag mötte en ”närspelsdrottning”, det är ju det man måste träna, men… Har hört att man kan gå kurs på klubben i närspel, är väl hög tid för det tror jag!

Mia Johansson, Berit Edin och Anki Lundqvist samt jag själv utgjorde laget.

Ny match hemma på söndag den 1 juni. Då hoppas vi återigen på bättre golfresultat!

Lena Strand
Lagledare

Damerna på bilden är en illustration och togs vid annan tävling. Fotograf Tomas Kihlman

Läs om Damserien