OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

Söderbergs Gästabud – Äkta make/Sambo – Foursome, slagtävling

Tävlingen spelades för 28e året och det var 17 gästande klubbar representerade. Folke Bergström startade tävlingen och den drivs nu vidare av nästa generation med Christer Bergström som ansvarig. Som vanligt var klubbområdena fylla med fina bilar från Söderbergs Personbilar. Kerstin och Bengt Åkvist har varit tävlingsledare sedan starten och alla ser nu fram mot 50-årsjubiléeum!

48 lag i klass 1 och 45 par i klass 2 kom till start. Det har alltid varit max 120 par och i början av tävlingen var det alltid fullt och hcp blev avgörande vilka som fick spela. Det är många par som återkommer år efter år och det är extra roligt. Ett par från Kumla har varit med 18 år! Det är en tuff spelform med foursome slagtävling och ibland blir det lite för många slag på ett hål som förstör scoren!

Klass 1

1. Gun Nielsen och Kenneth Jansson, 66 slag, SHCP 22, Kallfors G&CC
  2. Maria Seger och Peter Berggren, 67,5, SHCP 14,5
  3. Birgitta och Stig-Arne Löfving, 68 slag, SHCP 22

Klass 2

1. Göran Olofsson och Birgitta Ewerlöf, 70,5 slag, SHP 26,5
  2. Stig och Gullwi Andersson, 75,0 slag, SHCP 23
  3. Gert Lundin och Ann-Marie Schött, 75,5 slag, SHCP 24,5, Kumla GK, (spelade för 18e året)

Vi tackar för en mycket fint genomförd tävling med ett mycket generöst prisbord. Tack Christer Bergström på Söderbergs. En extra eloge till Murres Golfkrog (Nyköpings GK) som serverade en mycket god lunch till över 250 st!

Mer text finns i samband med bilderna.

Text: Gunnel Thunström
Foto: Fotograf Tomas Kihlman

Vinnare klass 1

Klass 1 – Vinnare – Gun Nielsen och Kenneth Jansson, Kallfors G&CC

Vinnare klass 2 - Birgitta Ewerlöf och Göran Olofsson

Klass 2 – Vinnare – Birgitta Ewerlöf och Göran Olofsson, Nyköpings GK

Klass 1 - 2a Seger

Klass 1 – 2a Maria Seger och Peter Berggren, Nyköpings GK

Klass 2 - Gullwi och Stig Andersson

Klass 2 – Gullwi och Stig Andersson, Nyköpings GK

Klass 1 - 3a Birgitta och Stig-Arne Löfving

Klass 1 – 3a Birgitta och Stig-Arne Löfving, Nyköpings GK

Klassa 2 - 3a

Klass 2 – 3a Ann-Marie Schött och Gert Lundin, Kumla GK

Tryck på fotona så visas de med text och i större format.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb