KlubbnyheterVeckobrev

Veckobrev 12 juni – Vecka 24

Det har varit en intensiv period med tävlingar hela veckan! Fredag – söndag är vi värdklubb till Skandia Tour Riks på Östra banan. Vi tar emot Sveriges bästa ungdomsgolfare och naturligtvis önskar vi våra egna spelare från Sörmland lycka till!

Banorna är i gott skick – omdömet är fortfarande mycket god från alla våra gäster. En stor eloge till alla våra duktiga banarbetare som alltid ger 100%. Det finns en hel del vi kan utveckla och fokus är nu att skruva upp finishen över hela anläggningen. Våra nya medarbetarna Kjell och Johan har gjort en strålande insats med både fastighet och banvård den senaste tiden. Jag hoppas ni kan se att förbättringar ske hela tiden både på och utanför banorna?

Klubbhuset
Nya gardiner, bordsdukar och tapeter är nu på plats i klubbhuset/restaurangen, som ger en mer hemtrevlig känsla och naturligtvis vi har tänkt på klubbens färger; röd, svart och guld! Tack till våra partners som har hjälpt oss med detta!

Nybörjarkurser i golf?
Har du en bekant eller familjemedlem som vill börja spela? 75% av alla nya golfare kommer via befintliga golfare!! Över 50 000 nya registreringar som medlemmar redan i landet under 2014. Det gör att 2014 blir året som golfantalet i Sverige öka igen!!

Golfkurser
Malin har en nybörjarkurs för knattar 23, 25, 27 juli. Anmälan och info får du direkt av Malin Landehag på malinlandehag@hotmail.com eller 070-660 63 35.

Nybörjarkurser för vuxna? Jodå – hon har nästa kurs 28-29 juni! Läs mer.

Kommande tävlingar:
Tis 17/6    Skandia Cup klubbkval – för barn upp till 16 år
Lör 21/6    Midsommardansen av Pirat Reklam – Mixed GS samling 12.00, shotgun 13.00. Mat efteråt
Sön 29/6    Golf Digest Morocko Trophy – rikstävling!
Lör 5/7    Gästabud damer till minne av Ulla Bergström – nationell damdag – shotgun kl 09.00

Läs mer om dessa tävlingar och gör din anmälan på golf.se.

Internet Explorer – nya hemsidan?
Vi har upptäckt att av del av er som använder Internet Explorer som webbbrowser/läsare har problem att se information om bokning, tävling, slopesystem osv. Den informationen plockas direkt från golf.se via en s.k Widget. Använder du annan läsare som Chrome, Firefox osv fungerar det utmärkt. Vi håller på att lösa detta genom en omkodning och hoppas på ett resultat inom kort.

Snabbfix? Ladda ned Google Chrome tillsvidare som är ett kostnadsfritt program – då är du igång igen!

Vill du hjälpa oss att få ännu finare banor?
Anmäl ditt intresse till Johan att vara med i ”torvgruppen”! Veckovis, just nu (och när ni kan) åker vi ut och dressar in alla uppslagna torv på banorna, särskilt kring korthålen. Det ger ett proffsigt intryck och banorna återställs mycket fortare.

Kontakta Johan via sms eller telefon 070-666 03 03 om kommande utbildningstillfällen. Tack!

Vi önskar alla en fin skolavslutning och en trevlig helg!

Nyköpings Golfklubb
Klubbchef Gary Cosford

Fotograf Tomas Kihlman – hål 5 Östra

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb