Celebra besökKlubbnyheter

Jesper Parnevik på klubben

Jesper Parnevik deltog i kundevent

Söderbergs Personbilar hade idag ett kundevent hos oss tillsammans med Jesper Parnevik. Några av deras kunder hade bjudits in och fick chansen att få en clinick med Jesper på rangen.
Mats Hallberg fanns på puttinggreenen och gav puttips innan alla gick ut och spelade en rolig lagtävling på Östra banan. ”Birdie is your best friend”. 4-bollaget räknade endast 3- och 4-poängare och därmed försvann ev skogsslag.
På korthålen runt kiosken, 6, 10 och 18 fick alla spelare utmana Mats Hallberg och där tävlades det om bollpaket! Vädret var lite blandat sol och regn, men alla verkade stortrivas.
Jesper hade inte varit hos oss efter det att vi fick 36 hål, så nu fick han se också de nya hålen. Jesper berättade att han nu är ”skadefri” och kan börja spela igen så nu ser han framåt mot nya spännande mål!
Mårten Tenne med Jesper Parnevik

Tryck på fotona så visas de med text och i större format.
[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.735674269830551.1073741961.159915444073106&type=1″]

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb