DamerDamserienKlubbnyheter

Damserien – Vingåkers GK

Matchrapport omg 9 – Bortamatch mot Vingåkers GK

Tyvärr förlust borta mot Vingåker dit Ann Granqvist, Anki Lundqvist, Maj Halth och Yvette Alkelind åkte denna andra omgång efter sommaruppehållet. Vi ligger tyvärr i botten på serien, men nu ser vi framåt och tar nya krafter så vi kan hålla oss kvar i div 1 till nästa år.
Finalspel
Jag vill passa på att informera er om att finalspelet där alla som spelat minst en match i år får delta, är den 14 september på Jönåkers GK. Du som är intresserad att delta, hör av dig till mig på e-post lena.strand2@nykoping.se. Anmälningslista har ej kommit men anmälan brukar vara minst 14 dagar innan. Så hör av dig så snart du vet att du vill delta. Separat inbjudan kommer så snart jag fått den från SÖGDF.

Nu laddar vi om inför nästa match den 10 augusti hemma mot Åda G&CC!

Lena Strand
Lagledare

Läs mer om damserien här.

Fotograf Tomas Kihlman – fotot taget i annat sammanhang

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb