KlubbnyheterVeckobrev

Veckobrev – Vecka 35

Veckobrev – vecka 35

Äntligen regn – nu har banorna återigen fått en grön glans på fairway efter sommarens heta. Greenerna är nu i lagom hastighet och våra nya såmaskin är igång för fullt på hela banan.

Familjegolf på Nyk GK/Nybörjarkurser
Genom en satsning ihop med Nyköpings Kommun erbjuder vi alla som vill börja spela i höst ett mycket förmånligt erbjudande. Läs mer på pdf-filen.

Speltempo
Vi skickar med en självklar hälsning denna veckan om speltempo! Alla ska kunna njuta av sitt golfspel efter sina egna förutsättningar – men att respektera olika speltempo är en av golfens grund regler. Vi har märkt särskilt på herrgolf spelarna med ”fasta tider” tror sig ha en fast plats på banan! Det stämmer självklart inte. Att köra 70kmh i vänster filen på motorvägen är lika illa som att inte släppa grupper bakom som uppenbarligen spela fortare. För allas trivsel – använd dina backspeglar på banan!

Tävlingar framöver

Rekrytering – 1 september
Nu erbjuder vi höstpriser på medlemskap i Nyköpings GK! Har du bekantar eller vänner som funderar på att byta klubb till Nyköpings GK nästa år? Informera gärna om våra erbjudande nu så kan man spela hos oss under hösten till mycket förmånliga priser. Läs mer

Shop – Alans Crazy Sale
Från fre 29 aug startar Alan Harris sin Crazy Autumn Sale med oslagbara priser på hela varulägret! Passa på att fynda bland en av Sveriges mes välsorterade butiker.

GILLA gärna dessa sidor på facebook (783 gillar oss – vi vill bli många fler)
Pris för den som är nr 1000! Vi har över 2300 medlemmar!
www.facebook.com/NykGK
www.facebook.com/MurresGolfkrog
www.facebook.com/QualityGolfOutlet

Gå med i våra grupper:
GolfKompis/Singelgolf
Nyköpings Gks nya golfare
Ha en riktig skön sen sommar på banorna!

Gary Cosford
Klubbchef
klubbchef@nykopingsgk.se

Fotograf Tomas Kihlman – Bild från KM – Henric Singemo och Olle Åstrand

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb