FredagsÖppetKlubbnyheter

Fredagsöppet 29 aug

Robert Rimblad och Emma Andersson

Robert Rimblad och Emma Andersson gick ut i sista boll

Igår kom det 32 spelare, både unga och äldre, till FredagsÖppet. En del var nybörjare och spelade för första gången och det var naturligtvis extra pirrigt.  Den unga flickan på bilden ovan var ny och kom med sin pappa.

Jag var golfvärd igår och det är en mycket trevlig uppgift att prata med alla och hjälpa till att ”fixa” så att så många som möjligt kan få komma ut på banan. Igår blev det lite extra pyssel då en bokning ”försvunnit” från listan, men det gick att lösa ganska snabbt i och med att det var några 2-bollar som gick direkt före kl 16. Tack till familjen Thorstensson och Borg som slog ut före tid och därmed gjorde plats för extrainsatta bollar. Med lite god vilja går det att lösa mycket.

Eftersom alla kommer i god tid till tee finns det tid att prata och fråga. Just igår var det många som sa att de tänkte gå kurs till våren. Då fick jag ett perfekt tillfälle att berätta om att vi har extrainsatta kurser nu under hösten, så att alla ska hinna bli färdiga i år och också hinna börja träna inför kommande säsong. Att vi också har kampanj med rabatt på medlemskap hade också uppmärksammats av många och en av spelarna var nybliven medlem för dagen! Han hälsades naturligtvis extra välkommen till klubben.

FredagsÖppet spelas på Östra banan – kl 16-18 (15-17 från 19 sep)

Eftersom Östra banan är avstängd för FredagsÖppet blir det extra tryck på Västra. Då är det viktigt att det går fulla bollar där under den tid som Östra är avstängd, eftersom våra medlemmar, som inte kommer med någon gäst, inte får spela på Östra i och med att de då ”tar tid” för andra spelare. Det går också ganska sakta på banan för att de nya ska ges tid.

Alla uttrycker sin uppskattning över att vi har denna unika aktivitet. Ingen har hört att den finns någon annan stans. Bra koncept brukar kopieras snabbt!

Klubben har nu marknadskampanjer:

Vi har också kampanj och vill få många fler som GILLAR oss på facebook

Vi behöver alltid golfvärdar!

Om du har tid över en fredagseftermiddag framöver är du välkommen som golfvärd. Här finns info om FredagsÖppet med bemanningsschema. Du får också en skriven instruktion i förväg.

Gunnel Thunström
Golfvärd