KlubbnyheterKom-Igång-Golf

Kom-Igång-Golf 16 sep

By 16 september 2014 No Comments

Kom-Igång-Golf 16 sep – 6 deltagare

Tusten tack Robert Lundin att du kom och ställde upp som handledare ikväll med kort varsel efter upprop i facebookgruppen ”Nyköpings GKs Nya Golfare”. Det blev du och jag på fyra bokade bollar!! Men vi hade tur!

Den sista bokade tiden avbokades sent och därmed kunde jag ta de två första bollarna med fem bokade. Det löste sig också genom att bara fyra kom!

Vi fick ett fantastiskt väder denna härliga kväll.

Tänk så enkelt det skulle vara om fler ville ställa upp för våra viktigaste medlemmar – VÅRA NYA GOLFARE! Det är dessutom väldigt trevligt och tacksamt att gå runt 9 hål med dem! Så här fint hade vi i min boll. Tack för väl kämpat till deltagarna!

Tack Robert för att du uttryckte att du själv hade uppskattat dessa kvällar när du började spela och nu ger ”pay back”.

Gunnel Thunström

Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format.
[fbalbum url=” https://www.facebook.com/media/set/?set=a.785853661479278.1073741994.159915444073106&type=3&uploaded=6″]

Länk till facebook om albumet krånglar.

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.