Herrar (arkiv 2013-2015)KlubbnyheterOB Tour

OB Tour 5 – Per Sundström är omutlig!

By 20 september 2014 No Comments

Per Sundström tog ännu en gång full pott. Nya klubbor gjorde att han sköt fin fina 79 brutto vilket blev 69 netto. Överlag var det mycket bra resultat. Dem 6 första hade 71 slag eller bättre.

I och med det här så kommer avslutningstävlingen lördag 4 oktober att bli otroligt spännande. Det finns tre spelare som fortfarande har chansen att vinna Order Of Merit. Jörgen Bennheden som leder på 54, Per Sundström 40,5 och Martin Saar 37. Om Jörgen tar max 6 poäng kan Per gå förbi om han vinner. Om Martin vinner och Jörgen tar max 3 poäng och Per inte blir bättre än 3:a så vinner Martin, o.s.v. Det finns en hel del olika scenarion som kan inträffa. Hoppas att jag tänkt rätt.

Men ingenting är omöjligt i golfen och det är fler placeringar än 1:a plats att spela om.

”Det viktigaste i livet är inte att segra, utan att kämpa väl”

PS! Glöm inte att det är fest efter avslutningstävlingen. Mer information om denna kommer.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb