DamerKlubbnyheterOlympiagolfen

Final i Olympiagolfen

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Final i Olympiagolfen – Damer – Alingsås GK

Två damer från klubben spelade sig vidare till damernas final i klass 3 i Olympiagolfen. Två dagar spel på Alingsås Golfklubb. Hälsningar från Helen Boman och Annette Nilsson:
”Den 20-21 sep spelade vi Sverigefinal i Olympiagolfen. Lördagen bjöd på sol och även om prognoserna hade förutspått en hel del regn på söndagen blev det ändå riktigt fint även då. För oss damer gick finalen på Alingsås GK. Det visade sig vara en komplicerad bana med väldigt svåra greener som verkade luta över allt. Att det var svårt märktes på resultaten för de flesta. Ingen av oss lyckades knipa något pris, men vi hade enormt roligt. Det är verkligen jättekul att spela Olympiagolfen och vi vill rekommendera alla att vara med nästa år.”
De damer som kom 1 och 2  får åka till finalen i Dubai. Vi tackar för rapporten. Alla resultat finns på www.Golf.seAlingsås Golfklubb.

Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format.