BananKlubbnyheterVassgrupp

Slutrapport från Vassgruppen

Av 23 september 2014 Inga kommentarer

Slutrapport från Vassgruppen

Den båt vi använde för att rensa dammarna totalhavererade strax före semestern. Semestrarna gjorde att det tog tid innan vi kunde skaffa en ny båt. Den nya båten är klart bättre än den gamla.

Den torra sommaren har gjort att vattenståndet i dammarna varit mycket lågt. Det har ibland komplicerat rensningen men vi har nu rensat alla dammar utom de två största som kommer att rensas igen först nästa år.

Belöningen för allt arbete är all uppskattning vi får från medlemmar och greenfeegäster. När jag var ute en tidig morgon tog jag ovanstående bild vid greenen på östra ettan.

I år har följande medlemmar hjälpt till med att rensa dammarna:

Arne Alexandersson, Stig Andersson, Clasgöran Birgersson, Thomas Claeson, Sune Englund, Anders Eriksson, Leif Fermvik, Eje Larsson, Tommy Leijon, Leif Liljequist, Boo Lindfors, Lars-Erik Lindgren, Thomas Lindh, Jan Norberg och Rolf Åkerman.

Tack för all hjälp!

Eje Larsson