Klubbnyheter

Välbesökt partnermöte på Skobes

Av 1 december 2014 Inga kommentarer
OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

Ett 50-tal medlemmar ur Nyköpings golfklubbs Business Partner hade på fredagen mött upp för ett intressant lunchmöte på Skobes i Nyköping. För lunchen stod Erik på Slottet. Mycket kom att handla om bilar, särskilt Volvos framtidsbil XC90 som börjar tillverkas strax efter årsskiftet.

Skobes vd Alexander Forss och golfklubbens klubbchef Gary Cosford kunde nöjda konstatera det stora intresset från partnerföretegen. Det råder ingen tvekan om att samarbete på premiumnivå lönar sig – även utanför golfbanan. Denna mjukstart på säsongen för Business Partnermöten kommer under våren att följas av minst tre lika intressanta, hoppas Gary Cosford.

Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet.

Text: Boje Bengtsson
Foto: Tomas Kihlman

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb