KlubbnyheterVeckobrev

Nyhetsbrev vecka 17-18 från klubbchefen

Gary Cosford

Gary Cosford

”Fantastisk skick på banan för att vara så tidig..vi har nyss öppnat!” skrev en greenfeegäst i veckan.

Banorna får mycket beröm just nu av både medlemmar och gäster. Vi har vertikal skurit greenerna, dressat och börjat sänka klipphöjden för att optimera bollrullen. Med värmen kommer tillväxten igång så vi kommer att ha en toppenanläggning till maj.

Årsavgifter

Nu går sista tåget! Det finns fortfarande en hel del medlemmar som inte ännu har betalt sina avgifter för 2015! Ni har några dagar på Er att lösa detta… den 1 maj kommer vi att spärra samtliga medlemmar som har obetalda avgifter! Under början av maj kommer vi att utföra flera kontroller på banorna under olika tidpunkter för att kontrollera att medlemmar som spelar har betalat gällande avgifter.

Herrgolf

Årets första herrgolf spelades i veckan med nya regler och i Nya GIT Tävling. Ni som har fasta tider kommer att få en anmälningsbekräftelse måndag ca 10 dagar innan tävlingen. Kan du inte vara med hör av dig till din lagkapten eller receptionen med ditt återbud. Vid incheckning får alla skriva in sig på listan, hämta ut sitt scorekort som nu är printat i on-tag systemet. Efter ronden lämnas ALLA korten i postlådan i farstun på herrarnas omklädningsrum. Spelare som inte avbokat sig innan får en faktura för startavgift + 100kr. Spelare med fasta tider på Herrgolfen har inte en fast plats på banan – vänligen släpp förbi snabbare partier bakom.

Vi gratulerar Ingvar Carlsson som gjorde HIO på hål 13 på Västra banan under tävlingen och därmed också vann Örnslaget.

Take Off 1 maj

Årets första klubbtävling Take Off spelas 1 maj. Läs mer

Juniorträning gruppindelning 2015

Nu är första indelningen gjort för juniorträning som börjar vecka 18. Läs mer

Golfbil – nu med klippkort!

Behöver du åka golfbil? Nästa vecka tar vi emot leverans av 13 st nya golfbilar som vi tar hem för att erbjuda en god service för dig som behöver åka golfbil. De nya bilarna är både snygga och driftsäkra. Under 2015 kan du köpa ett klippkort med 10 uthyrningar och spara -20% på ord. priset!

Business Partner Golf

I dagarna skickades en inbjudan ut till årets Business Partner Golf – våren. Tävlingen spelas på Västra banan fredag 22 maj. Spelform; partävling, bästboll. Anmälningar skickas till klubbchef@nykopingsgk.se med info om företag, golf-id spelare 1, golf-id spelare 2, särskilda catering/bil behov. Välkommen!

Nyk GK Rangens Dag mån 25 maj

Om ca en månad hade vi tänkt att köra en härlig kväll igen på vår fina driving range. Vi bjuder på fria träningsbollar under kvällen samt lite tävlingar. ICA Kvantum Oxelösund bjuder på lite tilltugg och några partners bjuder på en del priser. Du kan köpa rangekort och lunchkort till förmånliga priser och Alan Harris har bjudit in några leverantörer till kvällen. Läs mer om detta på webben och i SN framöver.

GILLA gärna dessa sidor på facebook

Gå med i våra grupper på facebook

Ha en skön helg!
Gary Cosford
Klubbchef Nyköpings GK

 

Fotograf Tomas Kihlman – Hål 2 Västra – 27 april kl 19.30

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb