H55Herrar (arkiv 2013-2015)KlubbnyheterKlubbtävlingar

Premiären i div 1 för H55 avklarad 2015

Vi kom med ett mycket meriterat lag inför premiären,  det såg tyvärr ut som om en del var både spända och nervösa. Det var trots allt premiär i division 1.

Trosa hade självklart mönstrat sitt absolut bästa lag för att visa oss rookies hur det är att spela i den högsta divisionen. Dem var helt enkelt omutliga och vann matchen enkelt med 9-3.

Vill dock påpeka att många av matcherna var ovissa ända till slutet och avgjordes på dem 3 sista hålen.

Jag måste lyfta fram två av våra spelare, Kjell Lind som vann sin match och John Ekoff som spelade oavgjort. Riktigt bra gjort. Ska bli spännande att se om Kjell spelar med sina Hickoryklubbor nästa match, för spänningens skull.

Premiären är avklarad och vi tar nya tag mot Vidbynäs som vi möter hemma nästa vecka. Vi får se vad lagledarna gör för förändringar.

H55 ger aldrig upp.

/James Ahlerup