FredagsÖppetKlubbnyheter

FredagsÖppet – Första gången 2015

FredagsÖppet – Första gången

Nu är vi igång med den populära aktiviteten FredagsÖppet. 20 spelare kom första dagen och gick 9 hål. Solen sken men den starka vinden jagade bollen.

Alla som kommer tillsammans med någon som ännu inte är golfare får spela. På toppbilden skriver denna bolls handledare in sina kompisar med namn och personnummer. Han tar sedan ansvar för att alla spelar säkert och kommer framåt. Spelarna väljer valfri tee i samråd med sin handledare. Mannen i grön jacka valde 49 eftersom han aldrig spelat! Bra val! Barn väljer med fördel 100 eller 150 m så att de lättare kommer fram och får putta på green.

Alla nya fick också en broschyr som informerar om gången i vår nybörjarutbildning till Grönt Kort.

_C8A1397

Denna boll var först ut och hade antecknat sig på listan kl 15.00. Därefter var de på rangen och tränade. Killarna var nybörjare. Kl 16 slog de ut. Handledaren ville inte vara med på bild!

_C8A1401

Dagens golfvärd var Gunnel Thunström t v och Anki Lundqvist. Anki var med för första gången för att kunna vara golfvärd senare på säsongen.

Eftersom det var första gången så hade budskapet inte riktigt hunnit nå ut och det blev några luckor, men 3 minuter i 18 kom Max Thor med en kompis som ville prova.

När jag stängde kl 18 såg jag första bollen på 9ans green så de höll tarten på 2 timmar.

Ta med vänner!

Det blev ”killarnas” dag igår. Hallå alla våra kvinnliga medlemmar. Ta med era väninnor och låt dem testa. (se också nedan betr 3 juni).

Du som är golfare är välkommen att ta med kompisar som inte är golfare i vårt unika koncept. Välkommen alla som vill prova kommande fredagar. Vi hoppas ni alla hade trevligt på banan och hälsar er välkommen tillbaka.

Läs mer vad som gäller om FredagsÖppet.

Lektioner och nybörjarutbildning

Våra pro har regelbundet nybörjarkurser. En av killarna frågade efter grupplektion för sig och sina kompisar och visst går det bra. Ta kontakt med våra pro Malin Landehag och Henric Singemo, som har ett digert utbud när det gäller lektioner.

En nybörjarutbildning är 2 x 4 timmar (ofta en helg) och i utbildningen ingår ett nybörjarmedlemskap. Därefter erbjuder vi Kom-Igång-Golf på tisdagar tillsammans med en handledare.

Rangens dag 25 maj

Välkommen till rangens dag 25 maj. PDF-fil enligt bilden nedan

15-05-25_Rangens_dag_

Introduktionskväll för damer 3 juni

Introduktionskväll för damer på korthålsbanan 3 juni – PDF-fil enligt bilden nedan

daminbjudan_korthalsbanan

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.