JuniorerKlubbnyheterTour-rapport

William Scheibe - Klubbmästare Herrar och Pojkar

William Scheibe – Klubbmästare Herrar och Pojkar

See More Tour – 14 maj 2015

Wow!! STORT tack till alla er som har valt att följa mig på min nya facebooksida – William Scheibe – Professionell golfare, sjukt kul och det värmer verkligen.

Idag har jag lirat 2 varv på Kumla GK och det har rent ut sagt varit en ruskig berg-och-dalbana. Tyvärr är det sällan bra i golf så jag slutade efter en 73 och en 79-runda lite besviket på en 24e plats. Men jag lyckades på dessa 36 hål dra i hela 9 birdies vilket är bra kvitto på att jag håller på att hitta ngt bra och får ta med mig det till nästa tävling som är inplanerad om ca 2v.
Fram tills dess är det fortsatt nötande på banan och gymmet som gäller!

Resultatlistan.

Dagens hjälte är William Ankarhake som gick caddie åt mig och släpade runt på min bag hela rundan, riktig kämpe! Må gott!

13 maj – Ny facebooksida

Efter lite påtryckningar har jag fått igång en ”facebooksida”. Jag är överlag inte kanonduktig på att uppdatera sociala medier osv men får ta mig i kragen och bättra mig på den fronten!

Säsongen 2015 kommer jag huvudsakligen att tävla på SeeMore Tour och Nordea Future Series, det kommer bli spännande och lärorikt.

Årets premiär för mig är faktiskt redan avklarad, det var en tävling på Mariestads GK förra helgen som slutade helt okej för att vara årets första. Jag har ett ganska tight schema med tävlingar hela sommaren som jag ska publicera här framöver tänkte jag. Sitter i nuläget och laddar för imorgon då det är en SeeMore-tävling i Kumla som gäller. Men kul att vara igång, vi hörs! hej!

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb