DamerKlubbnyheterTour-rapport

Tourrapport – Alexandra Lennartsson 2015

Tourrapport

Tävlingsdebuten blev på Abbekås Open och jag hade även en av mina bästa vänner från USA som caddy under dagarna så det var superkul! Det blåste storm och var regn/hagel/åska under tävlingen så scorerna blev tillslut 79-82 och en delad 11:e plats.

Några veckor senare var det dags igen och då var det dags för min första tävling ute i Europa, närmare bestämt nere i Spanien. Mitt mål var att första taget klara cutten vilket jag gjorde så jag var supernöjd! Blev till slut delad 32:a med scorerna 70-76-72.

I år tar jag steget längre och spelar mestadels på LET ACCESS som är undertouren till Europa Touren och det ska bli hur kul som helst! 22-24 maj  åker jag ner till Halmstad och spelar på Haverdals GK.

Alexandra Lennartsson
www.alexandralennartsson.se
Tävlingsprogram