OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Rose Bowl – Alan Harris damtävling

Alan Harris välkomnade som vanligt damerna i smoking och fyllde allas glas mycket frikostigt med bubbel.The same…

Allt är sig likt från år till år. Vi var ett 70-tal damer som samlades till en shotgun på torget för årets Rose Bowl.

Vackert vårväder infann sig efter hand även om lite orosmoln gäckade i fjärran och vindarna till en början var kyliga.

Alan, stilig som vanligt i smoking och fluga, serverade oss välsmakande dryck med bubblor.

Restaurangen undfägnade oss med kycklingsallad och sedvanlig efterrätt; jordgubbar med vispgrädde. Stämningen blev hög med glada damer i samspråk kring dagens upplevelser på golfbanan.

Prisutdelning med priser från Alans shop till de som spelade extra bra och sist men inte minst det efterlängtade lotteriet där alla hoppfullt väntade på turen.

Närmast hål:

1. A-klass Mari Andersson 3,51 m
  2. B-klass Pernilla Eriksson 0,96 m
  3. C-klass Karin Andersson 4,01 m

Vinnare  av vandringspriset Rose Bowl

Pernilla Eriksson blev lycklig vinnare av Rose Bowl med den för dagen överlägset bästa scoren på 38 poäng.

Alans lotteri

Susanne Billnert vann både första och andra pris i lotteriet. Ett set järnklubbor + en stor klubba. Som vanligt sålde Alan lotter och första pris, också som vanligt var ett set klubbor som Susanne Billnert vann. Sedan knep hon också en fin lottvinst och vann en större klubba. Många tröjor, klubbor och bollar fick nya ägare.

Stämningen var hög. Madeleine Andersson köpte lotter och det gjorde också glada Kerstin Lundell bredvid. Våra pro Malin Landehag och Henrik Singemo hade skänkt var sitt pris som lottades ut och lyckliga vinnare blev Ann-Marie Karlsson och Gunilla Lindh

Stort tack till Alan och restaurangen

Murres serverade en god buffé som avslutades med färska jordgubbar och grädde.

Hela restaurangen var fylld med glada damer.

Vi riktar ett stort tack till Alan Harris som sponsor, Madelene Malinen och Kerstin Stark som bistod tävlingsledningen, fotograf Tomas Kihlman samt Anniola och Nino, Murres restaurang. Damkommittén avtackade också i år Alan Harris med en avlång guldpåse med flytande innehåll.

Damkommittén
Ann-Christine Samulesson, ordf

Flera bildalbum finns nedan. Ett från banan och ett från den härliga festen. Fullständigt resultat finns på golf.se och här på klubbens hemsida – Tävlingar – Spelade.

Bildalbum från prisutdelning och fest + separat album från banan.

Bilder från prisutdelning och festen – Tryck på fotona så visas de i större format.

Bilder från banan – Tryck på fotona så visas de i större format.

Plac. A-Klass Klubb Klass SHCP Tot.res Särskilj
1 Carina  Ekoff Östblom Nyköpings Golfklubb A klass 19 32 S9