BananKlubbnyheter

Rangens Dag 2015

OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

Rangens Dag – 25 maj

Förra året var första gången. I går var det andra och därmed har vi skapat en tradition. Ca 150 personer tog chansen att testa rangen med fria bollar. Många testade också nya Callaway-klubbor där det gick att kolla hur långa slagen blev med olika klubbor.

Korvgrillning, dryck i olika former, rangemusik, smågodis och tävlingar. Restaurangen sålde rabatterade klippkort för lunch och det gick också att köpa rangekort till bollmaskinen.

Aktiviteten genomfördes i samarbete med olika partners enligt inbjudan nedan. Ett stort tack till alla partners och till alla som deltog. Bildgalleri från kvällen finns nedan.

Fotograf Tomas Kihlman

Tryck på fotona så visas de i större format

15-05-25_Rangens_dag_