Klubbnyheter

Nöjda besökare

Nöjda besökare återkopplar till oss

Sådana här inlägg till vår facebook är trevliga att vidareförmedla till alla medlemmar.

”Jag och 15 kompisar har precis kommit hem till Stockholm efter en golfhelg i Nyköping och vi har spelat på era fina banor under 3 dagar. Vi har haft denna golfhelg som tradition i snart 20 år och vi har valt Nyköping minst 15 av dessa år. Kanontrevlig personal, fina banor (i år var de nog de bästa på bra länge) och bra service rakt igenom. Vilket gör vårt val lätt år efter år, vi åker till Nyköping! Tack och trevlig sommar! Niclas Ullman”

Inlägget skrevs 22:26 den 28 juni som ett meddelande på klubbens facebook. Klubbchefen lyfte också fram inlägget i sitt nyhetsbrev. Vi välkomnar all feed back!

Komplettering av Niclas Ullman

11 augusti 2015 kom denna komplettering till admin på facebooksidan (visades inte öppet och admin hade missat inlägget). Nu passar det bra att på nyåret lyfta fram detta trevliga inlägg:

Golfhelg i Nyköping!

Jag och ett gäng kompisar har haft en tradition de senaste 15 åren och det är att vi åker och spelar golf helgen efter midsommar. Vi hör hemma i Stockholm och har testat olika städer i ett område högst 20 mil från Stockholm. Vi har varit i Nyköping, Västerås, Örebro, Uppsala, Eskilstuna och Norrköping. Efter att vi testat dessa städer under 7-8 år, så har vi fastnat för Nyköping och varit där senaste 5 åren och det kommer bli fler…

Hotell Kompaniet i Nyköping är strålande med trevlig personal, bra relaxavdelning och har både bra kvälls och frukostbuffé som ingår i priset. Dessutom 5 minuters promenad ner till den fina hamnen där man brukar hamna på kvällskvisten. Smidigt att boka golfpaket med hotellet och Nyköping GK till ett bra pris. Betala allt på ett ställe med smidig utcheckning är alltid uppskattat när man har lite bråttom ut till banan på söndagsmorgonen.

Vi brukar spela en tävling lördag-söndag och på Nyköpings GK finns det 2 st 18-håls slingor, så det är perfekt att spela olika banor dessa dagar. Dessutom brukar hälften av oss komma ner redan på fredagen och spela vår egen ProAm. Några av oss spelar inte så ofta och gör sitt första golfslag för året på 1a tee denna helg .

Nyköpings GK är en härlig golfklubb där man känner sig hemma, trevligt och bra mottagande vid inskrivningen, bra övningsområde och restaurangen som levererar god mat och kalla drycker till vår belåtenhet när vi diskuterar våra bra och mindre bra prestationer efter rundan. Känslan att slå ut vid 1a tee och ha 15 st motspelare som ger en tips och råd är lagom nervöst, men när man går vidare till fairway eller letar boll så är det med ett leende på läpparna och man vet att man kommer ha en kanonhelg i Nyköping!

Vi ses nästa sommar!
Niclas Ullman