JuniorerKlubbnyheter

Inspel – JSM spelas på Vadstena GK

JSM spelas på Vadstena GK

Här kommer en bild på det taggade juniorlaget som åkte till Vadstena GK  idag för att försöka gå vidare i JSM lag. Idag tisdag är det inspelning och på onsdag och torsdag är det spel. Vi önskar dem lycka till! Ewa Rylander

Från vänster: Oskar Gabrielsson, Philip Andersson, Alfred Lidström, Arvid Rylander och Erika Andersson, Emma Andersson.

JSM_green_Juniore_VadstenaVi är på Vadstena GK för att spela JSM klubblag. Idag har vi haft inspel. Imorgon börjar kval omgång 1. Laget består av. Erica Andersson, Emma Andersson, Adam Harlin, David Eriksson, Oskar Gabrielsson, Philip Andersson, Alfred Lidström och Arvid Rylander. Hälsningar Krister Andersson

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb