DamerDamernas hemliga resaKlubbnyheter

Anmälan damernas hemliga resa 6 aug

Anmälan – Damernas ”Hemliga resa” 6 augusti

Det har blivit några återbud så nu finns det platser kvar till resan. Anslag finns på klubbens anslagstavla. Det är anmälan på listan/betalning som gäller.

OBS! I år är det samling vid Pål Jungs Hage.

Samling 07.00 på parkeringen, Pål Jungs Hage.
Beräknad hemkomst ca 21.30.

Pris 675 kr inkluderar busstransport, greenfee, lättare förtäring på förmiddagen och 2-rätters middag med prisutdelning

Bindande anmälan omgående genom att notera ditt namn på listan och insättning av avgiften på konto 9150-688.207-4 (Skandiabanken). Ange ditt namn och telefonnummer.

Obligatorisk packning: Badkläder, vantar, handduk och mössa!

Resan kostar 675 kr

Anmälan är bindande när den är betald. Passa på och följ med.

Det här är resan du ska följa med på! Om du t ex är ny i klubben är det ett ypperligt tillfälle att lära känna andra damer. Alla kan delta oavsett hcp!

Årets arrangörer är: Birgitta Eriksson och Susanne Hörnfeldt

Birgitta Eriksson

Birgitta Eriksson 070-216 99 64

birg.stigtomta@telia.com

Susanne Hörnfeldt

Susanne Hörnfeldt 070-338 33 05

susanne.hornfeldt@klovern.se

Så här såg första informationen ut för dig som kanske missat den:

Damernas hemliga resa 2014

Nu är damernas hemliga resor igång igen efter en nystart 2014 när Christina Hörnfeldt och Karin Andersson arrangerade en härlig resa till Skytteholms GK. Se rapport på länken nedan.

Den hemliga resan är ett heldagsarrangemang med buss. Samling på klubben tidigt på morgonen och sen hemkomst. Resan går till okänt resmål med spel på någon bana och därefter middag och prisutdelning.

Alla kan följa med, det gäller bara att boka i tid när anmälan annonseras både här och på klubbens anslagstavla. Priset brukar vara subventionerat! Titta på bilderna från förra året så syns den härliga stämningen. Missa inte denna aktivitet!

2014 års resa i text och bild.

2014 såg det ut så här i restaurangen på Skytteholms GK

Damernas hemliga resa till Mälarö GK Skytteholm