Eagle 12 Östra – Peter Engstrand – H45

”Dagens prestation var utan tvekan Peter Engstrands Eagle på 12: an på östra efter en bra fairway- wood till dryga 100 meter kvar så sänker Peter wedgen för seger av hålet! Golf är enkelt ibland!” (utdrag ur texten nedan).

H45 Seriespel

Senaste matchen borta mot Stallarholmen blev inställd på grund av att Stallarholmen saknade lag så vi fick den matchen på WO, seger 12-0, naturligtvis tråkigt att det inte blev någon match. Vi var dock 4 st ivriga Nyköpingsgolfare som spelade på hemmaplan istället. Det blev bästboll match (Peter Engstrand/Håkan Norling vs Peter Renfors/Peter Thor) som slutade oavgjort efter en stark spurt av Peter Renfors som avslutade birdie, birdie, par.

Nu återstår det bara 2 matcher av årets serie och vi beger oss till Vidbynäs nu på torsdag 6 augusti kl. 16.00 för match mot serieledarna.

Resultatrapport H45 Div 2

Laget denna vecka: