H45Herrar (arkiv 2013-2015)Klubbnyheter

Eagle – Peter Renfors – Seriespel

Eagle vid seriespel mot Vidbynäs

Torsdagens bortamatch mot Vidbynäs såg till en början ut att glida oss ur händerna men tack vare en stark spurt av Peter Renfors och Johan Ekberg samt en stabil seger för Kurt Söderström i sista bollen så lyckades vi dela matchen 6-6 vilket innebär att vi delat båda matcherna mot Vidbynäs i årets serie. Vi ligger för närvarande på 4:e plats med en teoretisk chans att ta oss upp till en 2:a plats och avancemang till div 1 men för att det ska ske behöver vi lite hjälp med resultaten i de återstående matcherna. För vår del så återstår endast en match och det är hemma mot Strand nästa torsdag 20 augusti, denna vecka står vi över.

Denna veckas bedrift stod Peter Renfors för då han på Vidbynäs South 12:e hål gjorde eagle, han slog en drive lite till höger om green och sänkte sedan andra slaget med en loob-wedge, stiligt!! Peter spelade mycket bra under de sista nio hålen och noterades för 2 birdies och en eagle på dessa hål.

Peter Thor, lagledare H45 Nyköpings GK

Information angående Coronavirus covid-19