OAuthException: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.

Medlemsresa till Mälarö Skytteholm 21 aug 2015

Idag sken solen från en klarblå himmel och det var en härlig golfdag med 20+ i temperatur på Mälarö Skytteholms GK.

Medlemskommittén hade arrangerat denna medlemsresa till en spännande och fin bana på Ekerö - Mälarö Skytteholms GK.

Medlemskommittén hade arrangerat denna medlemsresa till en spännande och fin bana på Ekerö – Mälarö Skytteholms GK.

16 st deltog och fick en härlig dag med många utmaningar på de snabba sluttande greenerna, där ingen boll ville stanna. Den tuffa ruffen var nedklippt och det fanns en chans att hitta bollen. Vi spelade slingorna 1-10 och 10-18, som är en ny slinga. Banan har nu 27 hål.

Vi hade fått normaltiden 4,5 tim, men det blev lite svårt att hålla tiden. Det var en ny bana för de flesta och det blev en hel del letande i den nedklippta höga gräsruffen.

Vi hade fått normaltiden 4,5 tim, men det blev lite svårt att hålla tiden. Det var en ny bana för de flesta. Så här såg ruffen ut när den inte var nedklippt.

John Teauge vann på 32 poäng och sedan blev det fallande med en poäng.

Vi spelade poängbogey i en klass. John Teauge t h vann på 32 poäng och sedan blev det fallande med en poäng. De tre första fick en greenfee på Mauritzbergs GK. .

Boje Bengtsson respresenterade medlemskommittén och hade Allan Näsmark från kansliet till sin hjälp att räkna scorer.

Boje Bengtsson respresenterade medlemskommittén och hade Allan Näsmark t v från kansliet till sin hjälp att räkna scorer. T h Sune Eriksson, som kom 2a i tävlingen.

Efter spelet så åt alla en härlig lunch/middag vid 16-tiden. Restaurangen bjöd på 7 rätter som dagens och det blev svårt att välja. Alla var mycket nöjda med det val de gjorde. Det visade sig att denna laxrätt fick högsta betyg …. Kocken blev väldigt glad över uppskattningen när råkade komma ut på altanen när fotograf Tomas Kihlman tog detta foto.

En av tre laxrätter fick

En av tre laxrätter som fick högsta betyd

Tack Nyköpings Taxi som skjutsade oss i sin fina buss. Här på färjan över till Ekerö.

Ote Danneker var så här glad framför klubbhuset när hon spelat färdigt!

Tack för en mycket trevlig resa. Vi som deltog förstod inte varför inte fler tog chansen att få spela denna spännande bana till ett fantastiskt lågt pris.

Ta chansen – Mälarö Skytteholm är en av de nio klubbar som vi har greenfeesamarbete med.

Damerna hade sin hemliga resa hit 2013 och då spelade vi  slinga 1-10 och 11-27.

Tryck på bilderna så visas de med ev text och i större format.