KlubbnyheterSeriespel - Mixed

Nyköpings GK vann Mixed greensome i seriespelet 2015

By 25 augusti 2015 No Comments

Grattis till oss! Vi vann Mixed greensome i seriespelet

Nu är seriespelet i Mixed Greensome avslutat för 2015 och vi från Nyköpings GK står som segrare!

Tyvärr lämnade Stallarholmen WO till oss sista matchen, men vi hade en bra ledning redan innan den matchen.

Info och rapporter från matchspelet

Finalspel för deltagande lag

Final för de par, som varit med i serien i år, spelas på Stallarholmen 13 september. Anmälningstiden har inte gått ut än, men redan nu har flera par anmält sig från Nyköpings GK.

Tack för oss!

Vi som lagledare tycker att det har fungerat bra och alla har verkligen bidragit till årets seger både genom att det har varit lätt att få spelare till matcherna och med bra spel.

Samtidigt känner vi att det är dags för oss att lämna över lagledarskapet till andra inför och till säsongen 2016.

Bästa hälsningar
Maj och Leif Halth

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.