Celebra besökKlubbnyheter

Ryder Cup med Ingemar Stenmark

By 10 september 2015 No Comments

Ryder Cup – Audi Söderbergs vs Audi Olofsson

I tisdags 8 sep spelades en Ryder Cup match mellan Audi Söderbergs (Sörmland) och Audi Olofsson (Uppland) på Nyköpings GK.

Ingemar Stenmar m fl mot green på hål 14

Ingemar Stenmarks boll mot green på hål 14

Båda lagen hade en välkänd kapten i Mats Hallberg för Söderbergs Bil och Per-Ulric Johansson för Olofsson Bil. Utöver detta hade varje bilföretag några kunder och medarbetare med bl a skidlegenden Ingemar Stenmark.

Audi Olofsson får goda råd av coach Per-Ulric Johansson

Mårten Tenne, ICA Maxi, sittande Per-Ulric Johansson

Audi Söderbergs segrade över Olofsson Bil tack vare stabilt spel och fördel på hemmaplan! Det återstår att se under 2016 om Söderbergs Audi kan behålla titeln på främmande mark i Uppland.

"Utslaget blev inte så långt" sa Ingemar Stenmark

”Utslaget blev inte så långt ” sa Ingemar Stenmark till fotograf Tomas Kihlman

2015-09-08-soderbergs-inv-p-u-johansson-i-stenmark_c8a5425-ingemar-laddar-med-drivern-fairway

Eftersom utslaget blev kort tog Ingemar sin driver på fairway på 12an!

Boll med Christer Bergström t h

Boll med Christer Bergström t h. Nedan finns alla bilder.

Text Gary Cosford

Historia

Ingemar Stenmark har varit på banan tidigare: ”Ingemar gav Ärila beröm” skrev SN den 29 juli. Skidåkaren Ingemar Stenmark besökte Ärila GK. Historik. Vi har nu hittat ett exemplar av Ärila-Nytt 1983 och där finns denna artikel om Ingemar Stenmark. 1983 Ingemar Stenmark pa banan

Tryck på bilderna så visas de med text och i större format.

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.987436677987641.1073742064.159915444073106&type=3″]