JuniorerKlubbnyheterTour-rapport

Tourrapport – Adam Harlin, USA 2015

Adam Harlin rapporterar

Vi spelade strax utanför Phoenix, Arizona. Det var en lång (6.550 m) och ganska tuff bana. Första dagen spelade vi 36 hål i 40 grader och sol och helt vindstilla under vissa delar av dagen. Andra dagen var det lite mer behagligt ca 35 grader och ganska blåsigt. För min egen del så fick jag aldrig spelet att stämma riktigt.

Första dagen kunde jag som tur var förlita mig på mitt närspel då, men tappade tyvärr 2 slag båda varven på 16:e hålet efter missade utslag.

Andra dagen var mitt spel som bortblåst med vinden så mina scorer landade på 73-74-80 och det räckte till en delad 11:e plats. Riktigt besviken med resultatet men det ger mig mer motivation att träna på och få till ett bättre resultat i nästa tävling den 27-28/9. Här är en länk till resultatet

Adam berättar

Jag bor för närvarande i San Pedro i utkanten av Los Angeles. Där kombinerar jag golf med studier. Jag studerar Business management. Min plan är att studera 4 år här och utvecklas i golf men samtidigt få en bra utbildning. Målet är att vara tillräckligt bra för att kunna satsa på en proffskarriär när jag är klar.

Adam Harlin

Golfbana_Arizona

 

Fotograf Tomas Kihlman – Toppbild