FredagsÖppetKlubbnyheter

FredagsÖppet – En härligt solig och varm kväll

By 25 september 2015 No Comments

FredagsÖppet – Där alla kan prova golf helt gratis

Vilken härlig kväll det blev för golf idag på FredagsÖppet. Det var ingen rusning men det var flera sugna golfare på banan. Det gick att spela till ca 19.00 ikväll.

Robert Lundin, hade tagit med sin dotter, som gick ut för första gången på ”stora banan” och det var extra spännande. Jag och fotograf Tomas Kihlman träffade dem på parkeringen efteråt och hon tyckte det hade varit roligt. Här hoppas vi på en ny medlem nästa år!

Tack Robert för att du har varit så energisk och ansvarat för ”GolfKompis” på måndagarna, med drop-in.

Nästa fredag är det sista gången med FredagsÖppet. Välkommen 15.30 – 17.00 den 2 oktober. Läs mer om FredagÖppet. Projektet är unikt och vi tror vi är ensamma i hela landet med denna mycket uppskattade aktivitet, som har resulterat i att vi fått många nya medlemmar!

IMG_0212_kineser

De här glada golfarna träffade fotografen på hål 2.

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.