JuniorerKlubbnyheterTour-rapport

Tourrapport – Adam Harlin, USA 2015

Prescott, Arizona

Vi spelade vår andra tävling sön-mån. Vi spelade en bana i Prescott, Arizona. Det var jättebra kvalité på banan och greenerna rullade på ca 12 på stimpen.

Som lag gjorde vi små framsteg men resultatet är långt ifrån vad vi är ute efter. För min egen del hade jag det tufft med spelet från tee. Jag slutade på en 15:e plats med scorerna 77-72-76. Jag är inte nöjd med resultatet och det finns mycket att jobba på, men jag försöker ta med mig det positiva från den här tävlingen och träna på och bli bättre innan nästa tävling i slutet av oktober.

Hälsningar från ett soligt Arizona

Adam Harlin

Adam berättar

Jag bor för närvarande i San Pedro i utkanten av Los Angeles. Där kombinerar jag golf med studier. Jag studerar Business management. Min plan är att studera 4 år här och utvecklas i golf men samtidigt få en bra utbildning. Målet är att vara tillräckligt bra för att kunna satsa på en proffskarriär när jag är klar.

Foto: Adam Harlin

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb