KlubbnyheterKlubbtävlingarKom-Igång-Golf

Avslutning – Kom-Igång-Golfen 4 okt

Avslutning – Kom-Igång-Golfen

Söndagen 4 okt bjöd på strålande väder då vi genomförde avslutningstävling för årets deltagare i Kom-Igång-Golfen. Tävlingen spelades i form av en scramble med 3-mannalag.

Tre lag kom till start och segrande ur striden gick lag 1 (Ellinor Andmarken, Hasse Johansson och Anneli Schiller). Deltagarna blev ”taggade” att under nästa år tävla igen. Tack till Alan Harris som sponsrade med bollar och peggar innan start.

Efter tävlingen satte vi oss vid dukat bord och åt en god lunch på restaurangen med tillhörande kaffe och nybakade blåbärmuffins. Tack för god mat och service Annie och Nino.

Därefter hölls prisutdelning där vi även lottade ut priser. Vi passade samtidigt på att tacka Rolf König som ansvarat för Kom-Igång-golfen i år. Övriga handledare som deltog var Anneli Schiller och Bertil Landehag som även de varit till stor hjälp under året.

Nu hoppas vi att vi får se Ellinor Andmarken, Hasse Johansson, Ann-Marie Andree, Jürgen Spahn, Cecilia Devell och Mikael ”Micke” Larsson riktigt ofta på golfbanan i framtiden samtidigt som vi laddar för ett nytt gäng nya golfare nästa år.

Bild på lag 3, Cecilia, Micke och Rolf (som kom 2a i tävlingen)

Anki Lundqvist

Länk till Kom-Igång-Golfen på hemsidan

Facebooksidor

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.