DamerKlubbnyheterTour-rapport

Tourrapport – Alexandra Lennartsson 2015

Alexandra Lennartsson summerar säsongen 2015

Tävlingssäsongen 2015 är nu över. Jag avslutade den på Nyköpings Gk och spelade Ärila Masters. Jag gick på 70 brutto som blev 71 netto efter Hcp, och det räckte till en 4:e plats. Skönt att spelet fanns där även fast Tourfinalen inte alls blev som jag hade tänkt mig. Jag är såklart väldig besviken på den veckan men från varje tävling finns något positivt, och det tar jag med mig.

Jag tog många steg framåt 2015 och spelet känns bättre än tidigare år och det är skönt! Jag vill passa på att tacka alla som har hejat på mig, stöttat mig och alla sponsorer. Det har varit ett turbulent år och utan er är det inte möjligt! Nu tar jag några dagar ledigt från golfen för att sen ladda inför nästa säsong som kommer att börja nere i Sydafrika.

Alexandra Lennartsson

Texten har Alexandra skrivit på sin facebooksida. Gilla den gärna och följ henne där.

Bilden ovan är tagen vid Ärila Masters där Alexandra kom 4a i A-klass och vann längsta drive. Tävlingssponsor var Hellmanska Gården, Cecilia Ekberg, som delade ut priset.

 

Fotograf Tomas Kihlman