Bildspel/videoBusiness PartnerCelebra besökKlubbnyheter

Business Partner lunch med Joakim Haeggman 2015

Joakim Haeggman berättade om Ryder Cup

Igår bjöd klubben in till lunch för sina Business Partners. Många tog chansen att få lyssna på Joakim Haeggman som med sprudlande energi berättade om hur han kom med i Ryder Cuplaget som förste svensk.

Joakim Haeggman - Han hade också många roliga och dråpliga historier att berätta. Att få klämma och känna på Ryder Cup pokalen var intressant för många.

Joakim Haeggman – Han hade många roliga och dråpliga historier att berätta. Att få klämma och känna på Ryder Cup pokalen var intressant för många. Se nedan.

Sörmlands Sparbank informerade om sina samhällsnyttiga projekt.

Lennart Larsson, Sörmlands Sparbank, informerade om bankens samhällsnyttiga projekt.

Regionchef Nyköping Oxelösund Hans-Olof Ebbesson,  Sörmlands Sparbank var en av dagens värdar och han introducerade sin kollega Lennart Larsson, som informerade om alla de projekt som banken stödjer under rubriken ”Skicka vidare” – Kunskap – Tillväxt – Miljö – Sponsring – Skicka vidare Ungdom. Det var en mycket intressant föredragning.

CC8A9829 Lunch

Vi fick en mycket god buffé som följdes av efterrätt till kaffet! Hjärtligt tack för maten!

Mats Hallberg, kollega med Joakim Haeggman, var moderator, men han "behövdes" inte eftersom Joakim var mycket talför.

Mats Hallberg, kollega med Joakim Haeggman, var moderator, men han ”behövdes” inte eftersom Joakim var mycket talför. Mats berättade att när han refererar åt ViaSat så intervjuar han ofta spelarna och de kan ibland vara lite talträngda, men det hände aldrig med Joakim!

Nevenka Billemark, hotellchef och George Glor, restaurangchef tog väl hand om oss gäster.

Nevenka Billemark, hotellchef och George Glor, restaurangchef tog mycket väl hand om oss gäster.

VD Tell Melander hälsade välkommen och berättade att de den 1 oktober firade 135 år och då återtog det ”gamla” namnet Stora Hotellet. Ett namn som många nyköpingsbor kommer ihåg! Scandic Stora Hotellet var värd för den goda lunchen i sin nyligen uppiffade konferenslokal Grand. Grand är f d biograf och diskotek, som många nyköpingsbor kommer ihåg. Maten kom givetvis från restaurang Voyage.  Här finns Hotellets facebooksida.

ICA Jonas Fernqvist och

Jonas Fernqvist, ICA Kvantum, Oxelösund och Roger Nordvall, Nordvall Bleck & Plåt.

Elizabeth Helger, Rygg- och ledkliniken, drömmer sig bort i pokalen, idrottskvinna som hon är

InterSport, Stefan Bergqvist kollar om det finns en ande...

InterSport, Stefan Bergqvist kollar om det finns en ande… tillsammans med Miltronic

Fia Lundgren, Gunnel Thunström, och Havets Källas Susann Borg minglade

Joakim Haeggman hade glimten i ögat

Joakim Haeggman var mycket engagerad och rolig att lyssna på

Tommy Östman, ledamot i styrelsen

Tommy Östman

Tommy Östman, ledamot i styrelsen, hälsade välkommen till dagens lunch eftersom klubbchef Gary Cosford var på semester.

Lunchen avslutades med lotteridragning där lyckliga vinnare vann bl a julbord hos Scandic Stora Hotellet.

Webbredaktör och fotograf Tomas Kihlman gör sig gärna till tolk för en mycket trevlig tillställning.

Sista träffen för året blir fredag 20 november 11.30-13.30. Reservera tiden. Separat inbjudan kommer.

Återblick på inbjudan:

Inbjudan_justerad