Klubbnyheter

Fakturering av medlemsavgift

CC8A9940 Starthus Ostra

Starthuset hål 1, Östra banan. Shopen till höger.

Fakturor för årsavgifter 2016 skickas ut under nästa vecka (1 nov) och är uppdelade på medlemsavgift resp spelavgift.

Förfallodag  MEDLEMSAVGIFT är 30 nov.
Betalas till Ärila Golf AB med bankgiro 5360-9657

Förfallodag  SPELAVGIFT är 31 jan 2016
Betalas till Ärila Golf AB med bankgiro 5360-9657

Information skickas ut med fakturorna om både betalning via More Golf Kortet (6/12 månader) och via Autogiro Fortnox (4 månader).

Årsavgifterna i bifogad fil är preliminära:

Delbetalning av årsavgift

Träd vid hål 7 Östra, 25 oktober 2015

Hål 7, Östra banan, 25 oktober 2015

MoreGolf MasterCard erbjuder i samarbete med Svenska Golfförbundet en möjlighet att delbetala din eller familjens årsavgift till golfklubben. Det innebär att du slipper betala hela summan på en gång och delar istället upp betalningen på 6 eller 12 månader – helt utan ränta! Det enda som tillkommer är 29 kronor per månad i delbetalningsavgift.

Just nu bjuder vi på årsavgiften första året (ordinarie årsavgift är 295 kr/år). Dessutom får du 9 000 poäng när din ansökan har beviljats, gäller endast nya kunder. När du handlat för 1 000 kronor kommer det betalas ut en bonuscheck på 100 kronor som du kan använda som betalning hos samarbetspartners och på alla golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet.

Bara för dig som är golfare

MoreGolf MasterCard är betal- och kreditkortet, som även fungerar som medlemskort i Svenska Golfförbundet. Och förutom möjligheten att delbetala din årsavgift ingår flera försäkringar som HIO-försäkring och reseförsäkring.

Dessutom får du unika erbjudanden och poäng på allt du handlar med kortet.

Ansök redan idag!

I mejlet skickar vi även med ett ansökningsformulär. Det enklaste är att du skriver ut, fyller i och skickar in din ansökan, adressen finns i ansökan. Delbetala med MoreGolf – Ansökan

Läs mer om alla fördelar och villkor på golf.se/moregolf.

För dig som redan har kortet.

Du som redan har MoreGolf MasterCard kan också delbetala årsavgiften till din golfklubb, använd samma ansökningsformulär. Är du osäker på exempelvis din köp- och kreditgräns är du välkommen att ringa Kortservice på 0771-94 94 00.

Fakta om MoreGolf MasterCard

Med MoreGolf MasterCard kan du göra betalningar och ta ut kontanter. Ordinarie årsavgift 295 kr. Kreditränta f.n. 15,29 % (2015-09-04), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 16,17 % och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 635 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 mån och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,5 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 150 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tills vidare och ångerrätt gäller. Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673-0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.

MoreGolf MasterCard – ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard

golf.se/moregolf