KlubbnyheterVeckobrev

Nyhetsbrev från Klubbchefen 30 okt

By 30 oktober 2015 No Comments

Nyhetsbrev från Klubbchefen – 30 okt

Gary Cosford

Gary Cosford

Årsavgifter 2016

Under första veckan i november landar fakturan med årsavgifter 2016 hos er.
En del av avgiften ”medlemsavgiften” förfaller för betalning sista november och resterande del, spelavgiften, förfaller sista januari. I år erbjuder vi många olika sätt att betala årsavgiften;

  • vanlig betalning via er bank
  • betala med kort i klubbens reception
  • betala på klubbens hemsida med befintligt konto/kreditkort
  • autogiro med uppdelning över 4 månader eller
  • via More Golf Mastercard med uppdelning 6/12 månader.

Mer information om detta finns i vårt utskick tillsammans med fakturan. Info finns också i denna artikel på hemsidan.

Ändringar 2016

Vill du ändra medlemskap eller uppgraderar ditt medlemskap inför 2016? Kontakta kansliet snarast möjligt så vi kan administrera detta innan någon faktura förfaller för betalning.

Västra banan stänger söndag kväll

Hostbild_Vastra

Artikel på hemsidan. Östra banan och driving-rangen är öppna tillsvidare

Alan Harris stänger shopen

På lördag kl 15 stänger Alan Harris shopen och den dagen har han ”superrea”. Läs mer.

Renoveringar på banorna

Senaste veckorna har det hänt mycket på banorna bl a  har tee-området på hål 1 Västra utökats rejält genom fällning av en del träd och sprängning av berget intill utslagsplatsen. En utökad spelyta behövs eftersom den nedre teen tas bort inför säsongstart 2016. En utfyllnad pågår även framför tee 60 och en rensning i skogen till vänster om greenen för att förbättra speltempot och öka trivseln.

Under våren hoppas vi kunna utöka trivseln här med en starterkur på väg upp till tee 1 västra.

Bunkerprojektet rullar vidare nu under hösten genom att bunkrar i första hand på Västra uppgraderas och grävs om med vår nya teknik. Hål 2, 18 och 16 ligger på prioriteringslistan. Massorna från utgrävningar används för att bygga upp ny tee på hål 1 Västra. Gjutning i en del bunkrar med ”capillary concrete” görs under kommande vecka på Västra banan.

Damenkät

Tyvärr blev det ett fel med vårt utskick för ca 2 veckor sedan, som gjorde att databasen inte sparades. Alla kvinnliga medlemmar 18-99 år, med e-post, ska ha fått ett nytt mail om detta under torsdagen 28 oktober med uppmaning att fylla i enkäten på nytt. Vi beklagar det inträffade och hoppas att så många damer så möjligt snabbt kan svara på enkäten eller fylla i en pappersenkät, som finns i damrummet och i klubbens reception.

Enkätens ”fria svar” har 253 tecken som begränsning (skriver du mer går enkäten inte att skicka). Vill du utveckla ditt svar maila direkt till DKs ordf Ann-Christine Samuelsson – ann-christine.samuelsson@bahnhof.se.

Business Partner aktiviteter

CC8A9851 RC bucklan

Fredagen den 24 oktober blev en stor succé med vår föredragshållare Joakim Haeggman! Läs artikeln på hemsidan.

Ett stort tack till honom, Sörmlands Sparbank. som var värd till lunchträffen och all personal på Scandic Stora Hotellet i Nyköping.

20 nov – Nästa Business Partner aktivitet

Inbjudan till nästa aktivitet fredag 20 november på Sunlight Conference & Spa Hotel. Åke Svensson (VD på Teknikföretagen och f.d. Koncernchef på Saab) besöker oss och håller en spännande föreläsning om aktuella ämnen inom näringslivet. Inbjudan som PDF-fil.

Kallelse till Nyköpings GKs höstårsmöte

CC8A9155-Gary_arsmote

Välkommen till klubbens höstårsmöte 24 nov kl 18.00 på Sunlight Hotell.

Funktionärsgolf

Karin Andersson och Bengt Grinell

Karin Andersson och Bengt Grinell var några av alla som spelade Funktionärsgolfen

Ett stort tack till alla medverkande på Funktionärsgolfen! Det verkar som alla hade en trevlig dag tillsammans! Grattis till Kjell Lind, som hade högst poäng och vann vandringspriset. Återigen ett jättestort tack till alla som deltog i tävlingen och alla övriga medlemmar som ställt upp med sitt engagemang under året för Nyköpings GK! Artikel på hemsidan om tävlingen.

Planering inför 2016

Verksamhetsplanering pågår för fullt redan nu inför 2016! Jag tackar alla kommittéer som har lämnat in sina verksamhetsplaner och budget för 2016. Det ser ut att bli ett riktigt spännande år som vi har framför oss! Vi har en del saker att fira bl a att klubben fyller 65 år, 40 år på Ärila och 10 år med 36 hål! För detta håller vi på och planerar en jubileumstävling och en stor fest!

Boende på Nyköpings GK

Husbilsparkeringen är nu igång för fullt med en hel del gäster även nu under icke säsong! I helgen får vi bl a besök av golfande föräldrar vars barn spelar en innebandyturnering på Rosvalla. Våra övriga planer för stugboende på anläggningen inför nästa säsong fortskrider. Mer information om detta efter nästa styrelsemöte, som är onsdag 4 november.

Olle Jansson är död

Olle_Jansson_dod_33-05-27Olle Jansson, som många av er kommer ihåg som pro på Nyköpings GK, dog i veckan. Olle var pro på klubben mellan 1986-1990. Därefter kom Alan Harris.

Olle Jansson var född 1933-05-27.

Klubben kommer att skicka en kondoleanskort till hans familj.

Uppdatering av kontaktuppgifter

Vi är tacksamma om ni alla kan kontrollera era postadresser och e-postadresser i MIN GOLF på golf.se. Vi har märkt att många har fel e-postadress i systemet! Ett stort tack om ni kan ta er tid att uppdatera detta så vi kan nå er med aktuell information. Behöver ni hjälp med detta? Ring oss på kansliet 0155-21 66 17.

Gary Cosford
Klubbchef

Medlemserbjudanden

På denna sida finns aktuella medlemserbjudanden. Läs här.

Gräsroten – Bli föreningsfadder

För att stödja svensk idrott har Svenska Spel lagt undan 50 miljoner kronor som årligen ska gå till landets idrottsföreningar och dess ungdomsverksamhet. Registrera dig här – det kostar inget!

Facebooksidor – Gilla, kommentera och dela gärna

Nu har vi över 1.000 som gillar på vår Facebooksida!! Vill du få färsk info om allt kring klubbens verksamhet gillar du oss också!! Det är också här du kan kommunicera direkt med klubben och göra inlägg.

Facebookgrupper – Gå med och hitta nya vänner

Nyhetsbrev från Klubbchefen 2015

Fotograf Tomas Kihlman

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.