Bildspel/videoBusiness PartnerKlubbnyheter

Business Partner – Lunchträff 20 nov

By 23 november 2015 No Comments

Business Partner – Lunchträff

sunlightÅrets sista träff för Nyköping GKs Business Partners lockade ett 30-tal till lunch på Sunligt Hotel, Conference & Spa. Åke Svensson, Teknikföretagen, höll ett mycket intressant föredrag om industrins betydelse för Sverige, forskning och utbildning, JAS Gripen och kommande avtalsförhandlingar på marknaden.

Klubbchef Gary Cosford presenterade bl a klubbens nya husprojekt och den kommande adventskalendern på hemsidan. David Ward Negri presenterade Sunlight, där han nyligen börjat som kökschef. Lunchen avslutades med ett lotteri med fina vinster. Tack till alla partners som deltog.

Tryck på pilen mitt i bilden så startar bildspelet, som har musik. Sätt på ljudet på din dator. Längd ca 1 min. Vill du titta i helskärm, tryck på ”fyrkanten” längst ner till höger. Tryck Escape för att återgå till sidan. Vill du titta en gång till. Tryck på symbolen ”spela igen” längst ner till vänster.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb