DamerDamgolfenKlubbnyheter

Damverksamheten 2016

By 25 november 2015 No Comments

Planering av damverksamheten

Stort TACK till Nyköping GKs damer som besvarat vår enkät inte bara en gång, tyder på engagemang! Många värdefulla synpunkter har framförts som vi i DK beaktat vid planeringen av nästa års tävlingsprogram.

Majoriteten föredrar att onsdagar kvarstår som speldag. Undantag för ”Damernas Majorstävlingar” som går antingen på torsdag eller helgdag då vi har shotgun vid dessa tillfällen.

Inför kommande säsong planerar vi en del nya inslag, bl.a. 9-hålstävling i egen klass med fri start under hela dagen och Order of Merit.

Upptaktsmöte i april

Upptaktsmöte kommer att anordnas under april månad och separat inbjudan annonseras via hemsida och mail.

Upptaktstävling – Söndag 8 maj 2016

Vår upptaktstävling, då vi spelar scramble, spelas söndagen den 8 maj 2016.

Varmt välkommen till 2016 års damgolf.

Damkommittén
Ann-Christine Samuelsson
ordförande

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.