GolfhallKlubbnyheter

Golfhallen öppen lördag 5 dec (en dag)

By 29 november 2015 No Comments

Kom till golfhallen lördag 5 dec

Vi har bara öppet denna dag kl 10-16. Den riktiga öppningen blir 7 januari! Golfhallen ligger i Gallerian, Pål Jungs Hage.

Titta gärna på bildspelet nedan från 2014 och 2015 och bli lite sugen att svinga en klubba!

Gratis spel för alla den 5 dec – Bara en dag!

Tryck på pilen mitt i bilden så startar bildspelet, som har musik. Sätt på ljudet på din dator. Längd ca 1,5 min. Vill du titta i helskärm, tryck på ”fyrkanten” längst ner till höger. Tryck Escape för att återgå till sidan. Vill du titta en gång till. Tryck på symbolen ”spela igen” längst ner till vänster.

I golfhallen finns utslagplatser mot nät

I golfhallen finns utslagsplatser och en matta för puttning. Klubbor och bollar finns att låna. Men ta gärna med egna klubbor. Idag bjuder vi på tiden.

Golfhallen öppnar 7 jan

Den 7 januari öppnar golfhallen, som drivs i samarbete med Jönåkers GK, Kiladalens GK och Nyköpings GK.

Vi arbetar på en ny hemsida – www.nykopingsgolfhall.se

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb